Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Po czesci zgodze sie z wami ze chamstwa nie da sie uniknac czy to na portalu czy w realnym swiecie...ale mozna to jakos ograniczyc...na prowokacje odpowiada sie prowokacja..prowokujesz albo jestes prowokowany....I nie wypowiedzialam sie o konkretnych osobach,tylko ogolnie....osobiscie staram sie unikac chamstwa na tyle na ile to mozliwe,ale nie twierdze,ze jesli ktos w chamski sposob odnosi sie do mnie to poglaskam go po glowi,tylko odplace pieknym za nadobne....bardziej chodzilo mi,ze mozna przeciez dyskutowac w danym temacie,bez chamskiego dodatkuJestem zagranica wystarczajaco dlugo,by sie przyzwyczaic do chamstwa niemalze w kazdej postaci i je olewac poprostu...dla odmiany chcialabym podyskutowac w cywilizowany sposob
Mirekb215,trudno mowic o chamstwie ze strony osob,ktore nie udzielaja sie na forum,a chwala sie tym co posiadaja czy tez tym gdzie byli a mozna bronic swego zdania i przed tzw pluciem do kaszy w mniej chamski sposobI nikt niczego nie wyolbrzymia,takie sa fakty
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja nawiazuje do postu zalozycielki tematu pisala o byciu bossami plejbojami i modelkami na tym portalu czyli chodzi jej o ten portal i wszystko co sie w nim miesci. W sumie rowniez chodzi tutaj nie tylko o chamstwo, ale o wywyzszanie bo tez o tym mowa a powiedz mi jak to odebrac kiedy widze ze ktos na focie pokazuje czego niby sie nie dorobil?? Dla mnie to jest snobizm jeszcze gorsze niz chamstwo. Nie twierdze ze taka osobo jest w realnym swiecie snobem oraz ze czytajac chamskie posty w realnym swiecie jest chamem, ale piszemy tutaj o portalu Mojejniderlandii. Pozdrawiam

p.s nawet jak by mi ktos plul w kasze w mniej chamski sposob to i tak bym tego nie ruszyl i odp chamstwem tak po prostu. Rowniez widze ze po czesci sie zgadzamy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Miekb215,taka mentalnosc ludzi poprostu....a kaszy do ktorej ktos napluje nawet w cywilizowany sposob tez nie rusze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Malutka widze ze sie rozzumiemy masz jakies plany na dzis wieczor?? Chetnie bym dluzej z toba porozmaiwal
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

Moze innym razem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A to nie bo tylko dzisiaj mam wolne w kalendarzyku a chcialem abys mnie porwala na ten most ktory masz na focie hehehe

pozdrawiam

p.s wczesniej to byl zart mam nadzieje ze tak go odebralas, sama walczylas tutaj o mniej chamstwa wiecej milosci
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
coz,trudno,moze jakos przezyje
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wierze w ciebie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Kurcze,az mi sie lekko na duszy zrobilo

I o nic nie walczylam ,wyrazilam tylko swoja opinie A nie uwazasz,ze bez chamstwa jest o wiele milej???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Slowo "walczylas" uzylem dla zartu nie odbieraj tego doslownie.

Hmmm czy ja nie uwazam ze bez chamstwa jest o wiele milej??? To moze jednak masz czas dzis wieczorem aby pogadac
Zgłoś wpis

Bliżej nas